Del artiklen:
- Foto: Glokstrup Kommune

I Juni sagde Morten Winge jobbet som kommunaldirektør op i Glostrup. Nu har kommunen fundet en afløser.

Af Steen Houmark, [email protected]

Glostrup Kommune har fået ny kommunaldirektør valget er faldet på Maj Buch som bliver ny kommunaldirektør fra 1. december.  Det skriver Glostrup Kommune i en pressemeddelelse.

Maj Buch kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Sorø Kommune. En stilling hun har haft siden 2017. 

″Med ansættelsen af Maj Buch får vi en stærk profil med en bred erfaring fra de store velfærdsområder og en solid kompetence inden for økonomistyring. Maj passer godt til Glostrup, og jeg er sikker på, at hun bliver en meget kompetent øverste leder af vores organisation. Jeg glæder mig – sammen med hele kommunalbestyrelsen – til samarbejdet med vores nye anfører på holdet,″ siger borgmester John Engelhardt (V).

Inden sin tid i Sorø Kommune har Maj Buch været ansat 12 år i Greve Kommune blandt andet som direktør og centerchef for økonomi og it. Hun glæder sig til at påbegynde arbejdet i Glostrup Kommune.

″Glostrup er en attraktiv Kommune med en særlig position som trafikalt knudepunkt, der yderligere forstærkes med den kommende letbane. Erhvervslivet har altid stået stærkt, og der er mange aktive borgere i kultur og fritidslivet. Det giver Glostrup nogle helt særlige muligheder for en fortsat udvikling, som jeg ser frem til at virkeliggøre sammen med resten af holdet,″ siger Maj Buch.

Maj Buch er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.