Del artiklen:
- Foto: Faxe Kommune

Faxe Kommune, der har en enhedsdirektion får ny direktør fra 1. december. Thomas Knudsen, som i dag er handicap- og psykiatrichef i Slagelse Kommune.

Af Steen Houmark, [email protected]

Kommunen glæder sig over ansættelsesforløbet. I alt 49 har søgt stillingen, skriver kommunen i en pressemeddelelse. 
Et enigt ansættelsesudvalg har indstillet til byrådet, at Thomas Knudsen er den helt rette til den ledige stilling som direktør, hvilket byrådet har tiltrådt

Dermed er direktionen med kommunaldirektør Thomas Eriksen og direktør Marianne Hoff Andersen på plads.

Thomas Knudsen har de seneste godt fire år været handicap- og psykiatrichef i Slagelse Kommune og kommer dermed til Faxe Kommune med solid erfaring inden for det sociale område. 

Den erfaringer strækker dog længere tilbage i tid, da har oprindeligt begyndte folkeskolelærer for senere at arbejde adskillige år med det sociale område som centerchef for Bo- og Vækstcenter Kalundborg. 
Det er ikke mindst Faxe Kommunes udvikling af organisationen, Faxe i Fællesskab, som tiltaler Thomas Knudsen ved Faxe Kommune.

– Det er min grundlæggende oplevelse, at samskabelse og innovation har været centrale principper i en lang række af de bedste løsninger, jeg har været en del af. Det gælder både fagligt og økonomisk, og i forhold til både borgersager og tværkommunale udviklingsprojekter. Innovation og samskabelse er allerede en del af mit ledelses-DNA, siger Thomas Knudsen. 

Thomas Knudsen har ud over sin uddannelse som lærer og diplom i ledelse også en master i organisationspsykologi.