Del artiklen:
Det redaktionelle samarbejde er mellem NB-Medier og Københavns, Aarhus og Roskilde Universitet samt VIA University College i Aarhus. Det sker i regi af Forum for Fremtidens Offentlige Styring og Ledelse. (Arkivfoto)
Det redaktionelle samarbejde er mellem NB-Medier og Københavns, Aarhus og Roskilde Universitet samt VIA University College i Aarhus. Det sker i regi af Forum for Fremtidens Offentlige Styring og Ledelse. (Arkivfoto) - Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix

Nyt samarbejde skal sikre læserne på NB-Mediers sites adgang til redaktionelt indhold fra landets førende forskere indenfor offentlig ledelse.

Af NB Medier, [email protected]

Nichemediet NB-Økonomi og dets nye gratissite, NB-Nyt, har indgået et redaktionelt samarbejde med Københavns, Aarhus og Roskilde Universitet samt VIA University College i Aarhus. Det sker i regi af Forum for Fremtidens Offentlige Styring og Ledelse.  Samarbejdet skal sikre læserne på NB-Mediers portaler adgang til forskningsbaserede artikler om offentlig ledelse, der hidtil har været bragt i Ledelsesavisen. 

Ledelsesavisen på NB-Nyt vil som dens forgænger også indeholde væsentlige debatindlæg og analyser af offentlig styring og ledelse. ”Forum for ledelse er et af de tungeste netværk for formidling af den nyeste forskning og viden om offentlig ledelse i Danmark. Derfor passer det perfekt i vores DNA, som har et stærkt fokus på substans,” siger chefredaktør Arne Ullum fra NB-Medier, der udgiver fire niceportaler om økonomi, beskæftigelse, politik og offentligt privat samarbejde.

Konkret vil NB-Medier få adgang til de artikler, som forskere på en række vidensinstitutioner i Danmark offentliggør i Ledelsesavisen, der i fremtiden bliver en del af en særlig sektion på NB-Nyt og NB-Økonomi. Ud over artiklerne fra forskerne vil sektionen også indeholde væsentlige debatartikler om styring og ledelse samt artikler fra NB-Mediers egne portaler og fra Ritzau.

Dagsordensættende debat om offentlig styring og ledelse

 Redaktør Henrik Hjortdal fra Ledelsesavisen siger, at det er en styrkelse af Ledelsesavisen, at artiklerne nu dels kommer ud til NB-Økonomis 2.500 abonnementer i staten, regioner og kommuner, dels kommer ud til den brede offentlighed via det nye gratissite NB-Nyt. ”Det sikrer, at Ledelsesavisen får en endnu bredere kontaktflade både blandt de meget professionelle aktører indenfor offentlig ledelse, men også i en bredere kreds af eksempelvis politisk interesserede og medlemmer af interesseorganisationer,” siger Henrik Hjortdal.  Han understreger samtidig vigtigheden af, at NB-Medier er et uafhængigt og troværdigt publicistisk medie, som ikke har interesser i andre forretningsområder: 

”Vi er meget tilfredse med at have fundet denne løsning på indfrielse af vores ambition om at være dagsordensættende i debatten om offentlig styring og ledelse”. ”Det nye samarbejde er fuldt tilgængeligt på NB-Mediers sites fra uge 43, hvor Ledelsesavisen udkommer, Men allerede i efterårsferien i uge 42 fik læserne på NB-Nyt en smagsprøve på artikler fra ”Ledelsesavisen,” siger redaktør på NB-Nyt Steen Houmark, der også er medejer af de to sites NB-Nyt og OPS-Indsigt. 
__________________________________________

Fakta: Her er redaktionen bag Ledelsesavisen