Del artiklen:
Butikkerne i Slagelse ser frem til, at kommunens 7.000 ansatte hver får 500 kroner til de lokale butikker som ekstra belønning for indsatsen under coronakrisen. Men må kommunen det? (Arkiv)
Butikkerne i Slagelse ser frem til, at kommunens 7.000 ansatte hver får 500 kroner til de lokale butikker som ekstra belønning for indsatsen under coronakrisen. Men må kommunen det? (Arkiv) - Foto: Slagelse Kommune

I Slagelse Kommune har byrådet besluttet at uddele gavekort til samtlige 7.000 ansatte. Det er også til glæde for kommunens butikker i en svær tid.

Af Jørn Sørensen, [email protected]

“Tak for indsatsen.”

Politikerne i Slagelse Kommune vil gerne anerkende medarbejdernes engagement gennem det seneste corona-år med en kontant tilkendegivelse og har derfor bevilget i alt 3,7 millioner kroner ekstraordinært som belønning.

Anerkendelsen falder som et gavekort på 500 kroner, som kan bruges i kommunens detailhandel, eller som bidrag til et socialt arrangement som f.eks. fællesspisning eller foredrag, men det bliver op til den enkelte faglige leder af afgøre, i hvilken retning pengene skal falde til medarbejderne. Det skriver Sjællandske Medier.

Læs også:
Kommune giver alle medarbejdere corona-bonus

Fællestillidsrepræsentant Roar Mohammed Johansen er taknemmelig for gaven til de ansatte:

“Som medarbejdere værdsætter vi det her tiltag. Rigtig mange har arbejdet ude i felten, udsat sig selv for en risiko og så videre. Mange har haft tæt borgerkontakt – måske endnu mere, end de plejer. Og så er der dem, der har arbejdet hjemme under væsentligt ringere forhold og vilkår, end de er vant til,” siger Roar Mohammed Johansen til Sjællandske Medier.

Gavekortet til detailhandelen vækker måske ikke overraskende også begejstring hos kommunens butiksdrivende.

“Ser vi på butikkernes ve og vel, er det klart, at det vil få en betydning. Det er et plaster på såret, fordi rigtig mange lider i denne tid,” siger formand for Business Slagelse Torben Kjerulff til Sjællandske Medier og fortsætter:

“Når restauranter og resten af byens af butikker har slået dørene op igen, så skal pengene ud at arbejde. I forvejen kæmpes der bravt ude i blandt andet detailhandlen, som har det svært.”

Læs også:
20.000 kommunalt ansatte får uventet julegave