Cookie- og privatlivspolitik

I forbindelse med EU’s nye regler for beskyttelse af persondata (GDPR) har Ullum & Vind
Media Aps, CVR-nr. 38270095, ajourført vores procedurer, så der ingen tvivl er om, at vi
følger de nye regler og sikrer fuld åbenhed og transparens.
Ullum & Vind Media Aps er dataansvarlig for modtagelsen og behandlingen af de
personlige oplysninger, som vi indsamler fra vores abonnementer. Denne politik skal sikre,
at dine persondata behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Herunder kan du få et overblik over, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine
personlige oplysninger.

Hvad er persondata?
Begrebet personoplysninger dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere
en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn,
privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Hvilke data indsamler vi?
Ullum & Vind Media Aps indsamler kun oplysninger om navn, titel, firma, adresse,
telefonnummer, e-mailadresse. Desuden indsamler vi transaktionsdata.
Vi oplyser dig altid om, hvilke data vi beder om og til hvilket formål. Vi sørger løbende at
opdatere dine data, når du oplyser os om ændringer.
Hvad bruger vi dine data til?
Ullum & Vind Media Aps indsamler og behandler dine data med følgende formål:
– Behandling af dit køb og udsendelse af vores ydelse
– Information vedr. vores service til dig
– Optimering af din oplevelse ved brug af sitet samt sikring mod gentagne bestilling af gratis prøveabonnementer.

Retsgrundlaget for behandling af disse oplysninger sker i henhold til Justitsministeriet
Databeskyttelsesforordnings art. 6, stk. 1 litra b
Vi anvender også dit navn, e-mail og telefonnummer for i øvrigt at kunne komme i kontakt med dig.
Du kan til enhver tid til- og afmelde dig de tjenester, som du har købt hos os efter den
opgivne frist for ophør.

Videregiver vi dine oplysninger?
Nej, vi videregiver ikke de oplysninger, vi indsamler om dig. Hvis vi gerne vil videregive
persondata til en samarbejdspartner, indhenter vi først dit samtykke og informerer om
formålet med videregivelsen.
Hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata f.eks. i forbindelse med
indberetning til en myndighed, indhenter vi ikke dit samtykke.

Hvor længe opbevarer vi dine data?
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som
var grunden til vores indsamling og opbevaring af dine data.
Dokumentations- og opbevaringskrav efter Regnskabsloven indebærer, at vi i hvert fald
skal gemme oplysninger om økonomiske transaktioner i 5 år jf. bogføringsloven.
Vi opbevarer oplysninger om tidligere prøveabonnementer (de oplysninger, som du har tastet ind ved oprettelsen af abonnementet) i op til fem år for at gentagne genbestilinger af nye gratis prøveabonnementer.

Cookies
Cookies bruges til se de tidligere handlinger, du har foretaget dig på en hjemmeside. En
cookie er et lille stykke kode, som sendes til browseren og lagres der, så webstedet kan
genkende din computer.
Sitet lægger en cookie på din maskine, som sikrer at du ikke unødigt får pop-ups om tilmeldelse til nyhedsbreve eller orientering om GDPR-politikken.
Vi benytter ikke cookies, som registrerer hvilke artikler du har læst eller i relation til visning af annoncer hos Ullum & Vind Media Aps.

Registrering af åbning af nyhedsbreve:
For at optimere vores nyhedsbreve og vores salgsindsats registrerer vi, hvilke nyhedsbreve du åbner, og hvilke du klikker på.

Hvilke rettigheder har du selv?
I følge Databeskyttelsesforordningen har du selv en lang række rettigheder i forhold til
vores behandling af oplysninger om dig. De indebærer bl.a.:
– Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi opbevarer om dig.
–  Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
– Du ret til at anmode om at få slettet oplysninger om dig,
– Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
– Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling
af dine personoplysninger.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi
behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger
på www.datatilsynet.dk.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes
rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Vil du vide mere?
Vi håber, at du på siden her har fundet tilstrækkelig og klar information om vores
behandling af dine persondata. Skulle du have spørgsmål eller ønsker du at gøre brug af
en eller flere af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os: