(Arkiv)

I 89 kommuner er der nu færre huse til salg end sidste år

Det samlede udbud af huse til salg er for fjerde måned i træk på det laveste niveau i de seneste 10 år i næsten alle landets kommuner sammenlignet med samme periode sidste år.
Rådmand Søren Windell (K) i Odense Kommune tror ikke, at kommunen alene kan løfte behovet for flere ældreboliger de kommende år. (Arkiv)

Rådmand efterlyser, at private investerer i byggeri af plejeboliger

Odense Kommune kan meget vel komme til at mangle flere hundrede plejeboliger de kommende ti år. Det får rådmand til at håbe på, at flere private virksomheder vil investere i byggeri af plejeboliger.
Det er uvist, hvor mange job til lokalområdet byggeriet af Storstrømsbroen kaster af sig. Sådan her kommer broen til at se ud, når den er færdig.

Fik millioner til at få ledige i job på bro – ingen aner om det har virket

Kommuner fik mere end 10 millioner skattekroner til at få ledige i job i forbindelse med opførelsen af Storstrømsbroen. Men ingen kan svare på, hvor mange der er kommet i job på byggeriet.
Det kan blive dyrt for små virksomheder beskæftiget i byggeriet, når kommuner er lang tid om at behandle byggesager, lyder det fra Dansk Byggeri. (Arkivfoto)

Kommuner er måneder om at behandle byggesager

Mens nogle kommuner kan behandle byggeansøgninger på få dage, varer det måneder i andre kommuner.
Mange private husejere har i 'corona-foråret' bestemt sig for at renovere deres bolig. Her sker der for eksempel udskiftning af et tag og renovering af mure med mere på et hus i Skagen.

Byggesagerne vælter ind hos kommunerne

Flere kommuner oplever en markant stigning i antallet af byggeansøgninger under coronakrisen. Det lægger et stort pres på sagsbehandlerne i forvaltningerne.

Kommunerne klar til at renovere og bygge for knap 22 milliarder

Kommunerne har på grund af Corona-krisen allerede aftalt fremrykning af anlægsopgaver for 2,5 milliarder til 2020, men behovet for nybyggeri og renoveringer af blandt andet veje og skoler er stadig hele 21,6 milliarder i 2021.
Arkiv

Politisk flertal er klar med penge til nyt AGF-stadion

Der er politisk opbakning til at afsætte 250 mio. kr. til udvikling af området omkring Ceres Park, viser rundspørge.
Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, holder i år sin 1. maj-tale live på Facebook, transmitteret live fra Arbejdermuseet i København.

Regering vil renovere almene boliger for 30 milliarder

I 1. maj-tale på Arbejdermuseet præsenterer Mette Frederiksen den første pakke, der skal øge beskæftigelse efter coronakrisen.
Hillerød Kommune fremrykker nu blandt andet etableringen af en golfbane i nordsjællandske Favrholm.

Kommuner investerer kraftigt i byggeri

Kommunerne fremrykker i stor stil investeringer i bygge- og anlægsopgaver. I går sagde byrådene i Hillerød og Aarhus ja til ekstraordinære investeringer.
Tilliden til politiet er stigende i såkaldte ghettoområder i og omkring København. (Arkivfoto)

Tilliden til politiet stiger i udsatte boligområder

Politiets tryghedsundersøgelse viser stigning i tilliden i ghettoområder, mens den falder i ikke-udsatte områder. I Tingbjerg er den 6 procent over resten af København. 'Det er et vigtigt signal til omverdenen,' siger integrationsborgmester.
Finansminister Nicolai Wammen og social- og indenrigsminister Astrid Krag holder pressemøde med KL og Danske Regioner om tiltag, som skal understøtte dansk økonomi.

Regeringen vil lade kommuner bygge ekstra i år for at skabe job

Der skal gang i dansk økonomi, som lider på grund af coronakrisen, og derfor skal der bygges i kommunerne.
Borgmester i Lolland Kommune Holger Schou Rasmussen, her på besøg i Rødbyhavn, kommer ikke til at få glæde af regeringens initiativ, hvor anlægsloftet fjernes i kommunerne. (Arkiv)

Fremrykkede byggeprojekter kræver penge i kommunekassen

Borgmesteren i Lolland Kommune mener, at det fjernede anlægsloft er godt. Han har bare ingen glæde af det selv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.