Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

Omsorgs-medarbejdere i det offentlige - blandt andre sosu'er og sygeplejersker - forventer, at de kan få en mærkbar fremgang i løn- og arbejdsvilkår. Og vi har krav nok, oplyser Mona Striib, som er formand for Forhandlingsfællesskabet og FOA.

Trods corona: Nu vil offentligt ansatte påskønnes

Tirsdag lød startskuddet til forhandlinger om overenskomster for alle offentlige ansatte. Selvom økonomien er i corona-knæ, vil fagbevægelsen have forbedringer for blandt andre sosu'er og sygeplejersker, siger topfigur.
Børn i 4. klasse er blevet markant dårligere til matematik efter den store reform af folkeskolen.

Danske elevers evne til at regne er styrtdykket siden reform

Efter knap 20 års fremgang er danske elevers kompetencer inden for matematik faldet markant. 'Det er en meget markant og meget bekymrende tilbagegang i matematikfaget,' siger ekspert.
Gordon Ørskov Madsen vil som nyvalgt formand for Danmarks Lærerforening især fokusere på at skabe et bedre sammenhold i foreningen. Og så ønsker han, at de enkelte skoler får mulighed for at vige fra folkeskoleloven, så den passer bedre til eleverne.

Tre skarpe til lærernes nye formand

De enkelte skoler skal inddrages mere i store beslutninger, og de skal have større frihed, mener lærerformand Gordon Ørskov Madsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.