Danske Regioner

Danske Regioner

Lige fra fødslen af det lille spædbarn lægges sporene til sygdom og arbejdsliv resten af livet. (Arkiv)

Uligheden i sundhed starter hos babyen

Nye tal viser vigtigheden af at bremse ulighed i sundhed allerede hos de små børn: 'Der er et uheldigt samspil mellem lave indtægter, dårlige boliger med skimmelsvamp og ringe udluftning,' siger professor.
Omsorgs-medarbejdere i det offentlige - blandt andre sosu'er og sygeplejersker - forventer, at de kan få en mærkbar fremgang i løn- og arbejdsvilkår. Og vi har krav nok, oplyser Mona Striib, som er formand for Forhandlingsfællesskabet og FOA.

Trods corona: Nu vil offentligt ansatte påskønnes

Tirsdag lød startskuddet til forhandlinger om overenskomster for alle offentlige ansatte. Selvom økonomien er i corona-knæ, vil fagbevægelsen have forbedringer for blandt andre sosu'er og sygeplejersker, siger topfigur.
Når regionerne sender bus- og togdrift i udbud skal det fremover være et krav, at leverandøren bruger fossilfrie brændstoffer.

Ny aftale: Regionale busser og tog skal køre på biogas og el

Regionale busser og tog skal i fremtiden køre på grønne brændstoffer. Det har regionerne og transportministeren aftalt i en klima-samarbejdsaftale.
Finansminister Nicolai Wammen (S), formand for KL Jacob Bundsgaard og formand for Danske Regioner Stephanie Lose holder pressemøde med lancering af strategien "Grønne indkøb for en grøn fremtid" Rentekammersalen i Finansministeriet.

Regeringen vil indføre to vegetardage i statens kantiner

Med ny grøn indkøbsstrategi for staten vil regeringen indføre kødfri dage og klimakompensation for flyrejser. Læs om de grønne initiativer her.
I sidste halvdel af september er der i gennemsnit blevet testet 54.000 personer om dagen i Danmark. (Arkiv)

Nu testes 50.000 hver dag – læger ønsker opgør med strategien

De praktiserende læger sander til i henvendelser om coronavirus. Alt for mange bliver testet uden grund.
Nu er der så meget styr på coronahåndteringen, at der skal gang den længe ventede debat om en sundhedsreform. Det mener formændene Stephanie Lose fra Danske Regioner og Jacob Bundsgaard fra KL.

KL og Danske Regioner vil løfte pleje af ældre og kronikere

KL og Danske Regioner sætter 12 pejlemærker i fælles udspil til fremtidens sundhedsvæsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.