Der er ti forhold, som afgør sandsynligheden for, at et 0-2 årigt barn ofte ender akut på sygehuset eller hos vagtlægen.

Her er de ti forhold, som afgør, om 0-2-årige ofte ender på hospitalet

Ti faktorer er afgørende for, hvor sandsynligt det er, at de yngste børn har mange akutte kontakter til sundhedsvæsenet.

Så mange penge har kommunerne i kassen

Ni ud af de rigeste 13 kommuner ligger i hovedstaden. Se tallene for alle kommuner her.
Der er i dag afsat 2,3 milliarder kroner årligt til istandsættelse i landets mange almene boligselskaber frem til udgangen af 2020. Men ministeren erkender, at det beløb skal være større fra og med 2021. (Arkivfoto)

Ministerløfte: Flere penge til renovering af almene boliger

Trods en ghettoplan til 10 milliarder, skal der også sættes flere penge af til at renovere de 93 procent af boligerne, der ikke er 'hårde ghettoer'.
En ny undersøgelse viser, at det især er jobopslag for social- og sundhedsassistenter og rengøring, som ikke bliver besat, men det gælder også butiksassistenter, pædagoger og håndværkere. (Arkivfoto)

Lettere at finde ansatte – men visse fag halter stadig

Omkring 31.000 stillinger er ikke blevet besat det seneste halve år i virksomheder og kommuner, fordi der ikke var den rette ansøger.

Indkomstforskellen mellem øst og vest vokser

Nye tal viser, at især hovedstadsområdets indkomster fortsat vokser fra resten af landet. På ti år er afstanden mellem øst og vest øget i økonomisk forstand.
I de 15 kommuner, der skal modtage børn i obligatorisk læringstilbud som en del af ghettoplanen, og i alt er kun otte børn startet i obligatorisk læringstilbud pr. 1. november. (Arkivfoto)

Blot otte ghettobørn er kommet i obligatorisk læringstilbud

Langt færre børn end forventet er begyndt vuggestue i det obligatoriske læringstilbud - en del af ghettopakken. 'Vi er i gang med arbejdet', siger kommuner.

Landdistrikter glæder sig over forskningsaftale

Der er midler på vej til forskning i landdistrikter med ny bred politisk aftale. Center for Landdistriktsforskning får tilbageført 1,5 mio. kroner.
(Arkivfoto)

Interessant forskel i kommunernes fund af fejlregistrerede udlændinge

Nye cpr-tal skaber tvivl om alle kommuner har gennemført den kontrol, som minister krævede.
I Odense vil boligforeninger betale kriminelle for at fraflytte deres almene boliger i flere områder. I Skovgårdsparken i Aarhus har man betalt 15 familier uden for arbejdsmarkedet for at flytte. (Arkivfoto)

15 familier får halv million for at fraflytte boligområde

Ghettolov får boligforeninger til at indføre gulerod, så kriminelle og folk uden for arbejdsmarkedet flytter.

It-kaos udskyder nye skatteregler for boliger med tre år

Nye skatteregler udskydes tre år grundet it-problemer, og der er fortsat store problemer med inddrivelse.
Når folk på Bornholm, det sydlige Falster og store dele af Lolland tænder for DAB-radioen 1. april 2020, bliver det ikke muligt at lytte til radio Louds programmer.

Bornholm og Lolland-Falster får ikke glæde af ny radiokanal

Danmark får en ny radiokanal næste år, men det bliver ikke hele landet, der kan lytte med. Udgifterne er alt for høje, vurderer kanalens distributør.
Dansk Folkeparti har bedt justitsministeren se på en tysk model, hvor frivillige i uniform sendes på gaden med pebespray for at øge trygheden. (Arkivfoto)

DF: Politi-frivillige med peberspray kan øge trygheden

Rigspolitiet skal se på tysk model med at lade frivillige hjælpe politiet. En dårlig idé, siger Politiforbundet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.