Fredericia Kommune

Nu skal Fredericia have whistleblower-ordning

Mens skeletterne rasler ud af skabene på borgmesterkontoret i Fredericia, ønsker Enhedslisten, at kommunen hurtigst muligt får indført en whistleblower-ordning.
Fredericia Kommunes borgmester, Steen Wrist, på dagens pressemøde.

Fredericias byråd sender sag om eksborgmester til politiet

En sag om købet af en attraktiv byggegrund har ført til, at et inhabilitetsproblem er meldt til politiet.
Fredericia Kommunes tidligere borgmester, Jacob Bjerregaard (t.v.), var skyld i dårligt arbejdsmiljø og topstyring, mener tidligere ansatte. (Arkiv)

Tidligere chefer: Borgmester fik folk til at droppe jobbet

16 af de 20 chefer, som forlod Fredericia Kommune under daværende borgmester Jacob Bjerregaard, taler om dårligt arbejdsmiljø og topstyring. Bjerregaard afviser kritikken.
Fra 2021 skal Fredericia Musicalteater producere og præsentere et musicalrepertoire. Forestillingerne kan bestå af både nye produktioner og genopsætninger af repertoiret fra det tidligere Fredericia Teater, og teatret skal også producere musicals for børn. Billedet stammer fra verdenspremieren på mareridtsmusicalen Ole Lukøje 27. februar 2015.

Fredericia Musicalteater får støtte fra Kulturministeriet i fire år

Kulturministeren har sammen med sine politiske kollegaer besluttet at give tilskud til etableringen af et nyt musicalteater i Fredericia de næste fire år.
Det nye Fredericia Musicalteater skal blandt andet lægge scene til børnemusicals, og planen er at udvikle en særlig musicalprofillinje i folkeskolen og et koncept for, hvordan børnemusicals kan komme til at spille en endnu større rolle i daginstitutioner og folkeskole.

Kommune hjælper teaterbestyrelse i gang

Fredericia har fået et nyt musicalteater - dannet efter Fredericia Teaters konkurs. For at kunne realisere ambitionen om at blive Danmarks Musicalhovedstad, kommer der et øget tilsyn med økonomien og hjælp til bestyrelsen i det nye teater.
Der sker store ting i toppen af ledelsen i Fredericia Kommune. Kommunaldirektør Annemarie Schou Zacho-Broe er fritaget for tjeneste, og en ny borgmester er lige tiltrådt.

Kommunal topembedsmænd hjemsendt i sag om særbehandling

Direktør fritaget for tjeneste og hjemsendt, efter at nu fratrådt borgmester købte attraktiv villagrund.
Eks-borgmester i Fredericia Jacob Bjerregaard (t.v.) bliver et dyrere og dyrere bekendtskab for kommunen.

Direktørjob får S-stemmesluger til at kvitte borgmesterpost

Jacob Bjerregaard (S) begynder 1. februar hos kommunikationsbureauet Advice og stopper derfor som borgmester.
Jazz i Trekanten har udviklet deres aktiviteter gennem den seneste kulturaftaleperiode, og de har bragt jazzen ud i alle afkroge af Trekantområdet – billedet er fra Vejen Svømmehal, hvor unge jazzmusikere spillede for de badende gæster i 2019.

Lokalt råderum er vigtigt for kulturaftalen

Trekantområdet vil gerne være et vækstområde også på kulturområdet og fokus er projekter på tværs af kommuner og aldersgrupper, og det fokus fortsætter i den kommende aftale.
Selv om mundbind er påbudt på for eksempel biblioteket, så vil man i Fredericia Kommune ikke være 'corona-politi'.

Kommune vil ikke lege corona-politi

Hvis en borger ikke bærer mundbind, hvor det ellers er påbudt, så går man ud fra, at der er en god grund til det. Sådan lyder det fra Fredericia Kommune, som ikke vil være 'corona-politi.'
Fredericia Teater skal som medvirke til talentudvikling inden for musical-genren. Billedet stammer fra High School Muscial 2, som er opført på Fredericia Teater.

Kommune kæmper for konkursramt teater

Fredericia Kommune har afsat 11 mio. kroner til at genrejse det konkursramte musicalteater Fredericia Teater, der gik konkurs 16. marts på grund af meget dårlig økonomi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.