Billedskolen Storstrøm har undervisningen for børn og unge mellem 6-16 år på ugentlige fritidshold i Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Faxe, Stevns og Næstved Kommune.

Tværkommunal billedskole tilpasset individuelle behov

Billedskolen Storstrøm er et samarbejde mellem kommunerne i Kulturregion Storstrøm og ønsket om at styrke billedkunstundervisningen for børn og unge fortsætter sandsynligvis ud over aftaleperioden.
Con Amore Kulturpris er blevet uddelt siden 2014 til forskellige kommuner, der gør en særlig indsats for amatørkulturen.

Tre kommuner indstillet til kulturpris

Det frivillige kulturliv i kommunerne fortjener anerkendelse, og det sker med uddelingen af Con Amore Kulturprisen 2020. De nominerede er Holstebro, Roskilde og Guldborgsund Kommuner, og vinderen afsløres den 22. november i Middelfart.
Borgmester John Bræddder (G) kæmper sammen med byrådet i Guldborgsund for at få et boligområde fjernet fra ghettolisten. (Arkiv)

Til kamp mod ghettoerne med nye initiativer

Både i Guldborgsund og Kolding er man optaget af at få fjernet boligområder fra ghettolisterne. Den ene kommune vil sætte beboerantallet ned, den anden vil samarbejde med store arbejdspladser.
Uffe Thorndahl, her i sin borgmestertid i Hørsholm, er uretmæssigt blevet ignoreret i forbindelse med aktindsigter i Guldborgsund Forsyning, erkender selskabets formand nu. (Arkiv)

Kommune dropper ulovlig syltning af tidligere borgmester

I Guldborgsund og andre kommuner er man irriteret over, at den tidligere Hørsholm-borgmester Uffe Thorndahl laver meget arbejdskrævende aktindsigter. På den baggrund har Guldborgsund Forsyning ignoreret eks-borgmesteren, men den går ikke længere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.