KL foreslår en national plan for lageropbygning, så der er værnemidler nok til de første uger af en pandemi. (Arkiv)

KL opfordrer regeringen til national plan for værnemidler

Både medarbejdere og borgere skal være trygge ved, at der er de værnemidler, der er brug for under en pandemi. Derfor opfordrer KL regeringen til at få lavet en national plan for værnemidler.

Næsten 40 % af kommunerne leverer ikke værnemidler til private leverandører

Resultatet af en rundspørge lavet af OPS-Indsigt viser, at knap 40 procent af kommunerne ikke følger KL's anbefaling om kommunal forsyningsforpligtigelse af værnemidler til alle - private såvel som offentlige.
KL og Forhandlingsfællesskabet indgår aftale, hvor medarbejdere kan anvises opgaver på andre tidspunkter, lokaliteter, overenskomst og fagområder, end hvor de normalt udfører arbejdet. (Arkivfoto)

Coronaudbrud udløser historisk aftale om medarbejderes fleksibilitet

KL og Forhandlingsfællesskabet indgår aftale, hvor medarbejdere kan anvises opgaver i kritiske funktioner på andre tidspunkter, lokaliteter, overenskomst og fagområder, end hvor de normalt udfører arbejdet.
Et barn i nødpasning under coronaudbruddet. Kommunerne har etableret nødpasning over hele landet. Nødpasning er primært rettet mod børn fra nul til ni år, hvis forældre varetager en kritisk funktion i det offentlige. (Arkivfoto)

Kommuner skal passe ekstra godt på sårbare børn i svær tid

Indsats for udsatte børn er en kritisk funktion, som kommuner fortsat skal opretholde, understreger ministre. Kommunerne lover nødpasning til børn fra sårbare familier også over ni år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.