Ledelse

Velkommen til vores arkiv over ledelsesartiklerFølg dagligt med på vores ledelsesportal

”Jeg tror så meget på jer og jeres ansattes faglighed, at jeg også tror på, at de reelt vil løfte hensigterne i lovgivningen.” Sagde Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) på socialchefernes årsmøde i uge 44.

Beskæftigelsesministeren vil møde borgerne uafhængigt af embedsværket

Ny hovedlov om helhedsorienteret indsats for borgere med komplekse problemer er ifølge ministeren et kursskifte, hvor sagsbehandling skal være en investering i mennesker.
(Arkivfoto)

Ledere har svært ved at håndtere kræftramte ansatte

Det er en udfordring for ledere, når en medarbejder bliver ramt af kræft. Der er en vis generthed og berøringsangst, siger professor.
Free

Fremtidens velfærd: Udvikling eller afvikling?

Med blikket stift rettet mod de blinkende alarmer for fremtidens velfærd mødes i disse dage 200 af de mest indflydelsesrige chefer i Danmark til konference.
Der bliver ingen julegave til ansatte i Københavns Kommune i år.

18.000 offentligt ansatte får nej til julegave

Det er ikke en spareøvelse, siger Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, men alligevel har man besluttet, at de ansatte ikke får julegaver i år.
Søren Hartmann Hede.

København henter ny topchef i Undervisningsministeriet

Borgerrepræsentation har ansat Søren Hartmann Hede som ny administrerende direktør i Økonomiforvaltningen.

Velfærdsløft kræver flere i arbejde

Regeringen vil sikre et reelt løft af velfærdsniveauet i forhold til i dag, skriver beskæftigelsesministeren i dette oplæg til socialchefernes årsmøde.
Annette Homilus på hjemmebesøg

Sorø Kommune henter ny chef for social og sundhed i Køge

Sorø Kommune har været på jagt efter en ny forvaltningschef på social- og sundhedsområdet. Jagten sluttede ved socialchefen fra en anden kommune i regionen.
Venstres gruppenæstformand, Karsten Lauritzen, kalder politikernes pensionsforhold for 'et levn fra fortiden'. (Arkivfoto)

S og V indleder opgør med politikeres løn og pension

Især politikernes livslange pensioner er et levn fra fortiden, lyder det fra Venstres gruppenæstformand.
"Vi har et velfærdssystem, som er unikt, men som kræver en vedholdene indsats, hvis vi vil bevare og udvikle det," siger Helle Linnet formand formand for socialcheferne forud for det kommende årsmøde.

Socialcheferne har set de røde lygter blinke for fremtidens velfærd

Fremtidens velfærd: Udvikling eller afvikling? Sådan lyder overskriften, når foreningen af kommunale social-, og arbejdsmarkedschefer (FSD) samles til årsmøde torsdag og fredag.
Der skal ikke være særregler for politikere, mener Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti, der vil have ændret reglerne for orlov til politikere i byråd og regionsråd.

Flere partier vil stoppe orlov med løn til lokalpolitikere

Politikere skal ikke have særregler i forhold til orlov, mener SF, Dansk Folkeparti og Enhedslisten.
Mikael Trolle (tv) er tidligere direktør i Volleyball Danmark og har sammen med Jim Hagemann Snabe (th), som er bestyrelsesformand i Mærsk, skrevet bogen Dreams & Details

Tænk, hvis medarbejderne var ansat til kun at drage omsorg for borgerne

Fremtidens velfærdssamfund skabes lige nu – ikke ved at optimere eksisterende ressourcer, men ved at genopfinde den velfærd, vi drømmer om. Og ved at tro på, at den skabes med det, vi har til rådighed.

Analyse: DAB-udbuddets aktører er havnet i en offentlig bermudatrekant

Dab-udbuddet er en politisk føljeton, som aktørerne må betragte som et markedsvilkår og en relativ forudsigelig mekanisme ifb med høj-profilerede offentlige udbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.