Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) vil have bragt antallet af unge uden for uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet markant ned. (Arkivfoto)

Rosenkrantz-Theil vil have alle unge i uddannelse eller job

Børne- og undervisningsministeren vil med nye målsætninger give alle unge en ordentligt start på voksentilværelsen.

Ændrede kommunegrænser sender penge fra land til by i udligningsjunglen

Så er den gal med endnu en af statistikkerne bag kommunal udligning. Ny analyse fra NB-Økonomi viser, at provinskommuner taber på nomadekritieret i udligningssystemet.
Niels Fenger bliver Folketingets nye Ombudsmand. (Arkivfoto)

Retsudvalg indstiller landsdommer til ny ombudsmand

Landsdommer og tidligere professor Niels Fenger indstilles til post som Folketingets Ombudsmand.

Talentmiljø omkring Limfjordsteatret

Teatret på Mors opretter nu Limfjordsteatrets Akademi for Scenekunst for at passe bedre til virkeligheden og de unge talenter.

Skæv og utidssvarende udligningsordning koster Ringkøbing-Skjern Kommune dyrt

Det går rigtig godt i Ringkøbing-Skjern Kommune. Alligevel tvinges vi til at skære i kernevelfærden. Vi bebrejder den skæve statslige udligningsordning, skriver borgmester Hans Østergaard.
”Jeg tror så meget på jer og jeres ansattes faglighed, at jeg også tror på, at de reelt vil løfte hensigterne i lovgivningen.” Sagde Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) på socialchefernes årsmøde i uge 44.

Beskæftigelsesministeren vil møde borgerne uafhængigt af embedsværket

Ny hovedlov om helhedsorienteret indsats for borgere med komplekse problemer er ifølge ministeren et kursskifte, hvor sagsbehandling skal være en investering i mennesker.

Genforeningen skal fejres med manér

Kulturministeriet uddeler nu to millioner kroner til en række nye aktiviteter, som skal være med til at fejre genforeningen i 2020 over hele landet.
Det redaktionelle samarbejde er mellem NB-Medier og Københavns, Aarhus og Roskilde Universitet samt VIA University College i Aarhus. Det sker i regi af Forum for Fremtidens Offentlige Styring og Ledelse. (Arkivfoto)

NB-Nyt og NB-Økonomi indgår nyt samarbejde med universiteter

Nyt samarbejde skal sikre læserne på NB-Mediers sites adgang til redaktionelt indhold fra landets førende forskere indenfor offentlig ledelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.