Flere kommuner træder til for at redde gågaders juleudsmykning

Butiksdød får kommuner til at betale for julepynt, og spørgsmålet er, om det er rimeligt samtidig med, at der spares på børn og ældre?

Borgmester til trafikminister: Overdæk motorvejene i byerne

Gladsaxe opfordrer transportminister Benny Engelbrecht til at overdække motorveje i de tættest beboede byområder og tilbyder sig som pilot-kommune ved overdækning af Hillerødmotorvejen

Minister: Kommunerne står på barnets side, men det sker for sent

Socialministeren vil tjekke reglerne for anbringelse, så ingen anbringes for sent. Socialrådgivere håber på færre hindringer for akut-anbringelser, men KL kan ikke se et stort behov.

Fire ud af ti folkeskoler misser krav om daglig motion

Skoleelever bevæger sig for lidt, og der er behov for at styrke faglighed i idræt, mener organisationer.

Kommuner vil fikse din nattesøvn: Gitte fik en gratis søvncoach

40 procent af danskerne sover dårligt om natten, men nu går flere kommuner ind i kampen mod søvnbesvær.
Hvis der er noget ukorrekt eller forkert i de svar, som Radio- og tv-nævnet har givet de tre tilbudsgivere, skal det rettes mener Kulturminister Rasmus Prehn (S)

Kammeradvokaten punkterer politisk ønske om genudbud af DAB-radio

Kammeradvokaten: Kun markante fejl kan give nyt dab-udbud.
Free

Fremtidens velfærd: Udvikling eller afvikling?

Med blikket stift rettet mod de blinkende alarmer for fremtidens velfærd mødes i disse dage 200 af de mest indflydelsesrige chefer i Danmark til konference.

Hamletscenen i Helsingør har svært ved at overholde aftale

Hamletscenen i Helsingør kan kun fortsætte som egnsteater, hvis det ændrer profil og organisation. Desuden mangler teatret en scene, konkluderer uvildig rapport.
"Vi har et velfærdssystem, som er unikt, men som kræver en vedholdene indsats, hvis vi vil bevare og udvikle det," siger Helle Linnet formand formand for socialcheferne forud for det kommende årsmøde.

Socialcheferne har set de røde lygter blinke for fremtidens velfærd

Fremtidens velfærd: Udvikling eller afvikling? Sådan lyder overskriften, når foreningen af kommunale social-, og arbejdsmarkedschefer (FSD) samles til årsmøde torsdag og fredag.

Analyse: DAB-udbuddets aktører er havnet i en offentlig bermudatrekant

Dab-udbuddet er en politisk føljeton, som aktørerne må betragte som et markedsvilkår og en relativ forudsigelig mekanisme ifb med høj-profilerede offentlige udbud.

Christiansborg blander sig i kommunalt selvstyre i klippekortssagen

Det kommunale selvstyre er under pres. Først havde vi debatten om minimumsnormeringer, nu får vi en debat om minimumsomsorg med krav fra flere partier om at gøre klippekortsordningen til lov.

Kontanthjælpssystemet rammer ved siden af

De økonomiske pisk, som har skullet presse kontanthjælpsmodtagere i job, rammer stort set kun borgere, der ikke lige kan gå ud og få et arbejde. Det viser en ny analyse som Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har foretaget for FH.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.