Derfor blev kommunaldirektør dømt for bedrageri

Sorøs tidligere kommunaldirektør, Søren S. Kjær, har fået en ubetinget fængselsdom for bedrageri efter byretten har fundet, at han har fået kommunen til at betale for stor en andel af koncert- og restaurantudgifter under en konference i Nashville, USA.
En aktindsigt i dommen mod Sorøs tidligere kommunaldirektør viser, at retten især lagde vægt på, at bilagsteksten for to kommunale udlæg var misvisende og vildfarende for kommunens bogholderi.
Tidligere kommunaldirektør i Sorø Søren Søndergaard Kjær har øjeblikkeligt besluttat at anke en dom på 40 dages betinget fængsel for misbrug af et kreditkort.

Byret dømmer kommunaldirektør for bedrageri

Sorøs tidligere kommunaldirektør misbrugte kommunens betalingskort til fornøjelser i USA. Han anker dom.
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil samt beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard holder pressemøde.

Minister venter markant flere end 20.000 ukrainere

5.000 personer plus børn har påbegyndt deres ansøgning om midlertidigt ophold i Danmark dagen efter særlov.
- Og så er vi selvfølgelig et sted og i en situation, hvor vi skal genoverveje ikke alene de nuværende restriktioner, som der ikke er mange af tilbage, men hvordan vi håndterer situationen i det hele taget. Det er i hvert fald det, som vi gør i regeringen lige nu, siger Mette Frederiksen.

Mette F.: Det er tid til at genoverveje coronarestriktioner

Kurven er knækket for indlagte på intensiv, og derfor skal det overvejes, hvordan epidemien skal håndteres.
Kommunaldirektøren Frank E. Andersen fra Slagelse Kommune er blevet fyret torsdag. Nu udtaler han sig til NB-Medier om forløbet.

Nu udtaler fyret kommunaldirektør i Slagelse sig

Fyret kommunaldirektør Frank E. Andersen i Slagelse Kommune har ikke haft uddybende samtaler med den nye borgmester Knud Vincents (V) om sin fyring. Det fortæller han nu til NB-Medier.
Små faste teams giver gode resultater for både de ældre og personalet. Men det sætter store udfordringer op for den kommunale administration og økonomistyring.

Selvstyrende hjemmepleje-teams kræver ny økonomistyring

Buurtzorg og faste teams i ældreplejen får for tiden meget opmærksomhed. Se hvad det betyder for den fremtidige økonomistyring, hvis kommunerne begynder at rulle den hollandske model ud i Danmark.
Simon Aggesen (C) møder pressen efter nederlaget er en kendsgerning på valgaftenen på Frederiksberg Rådhus.

Afgående borgmester Simon Aggesen trækker sig som spidskandidat

Simon Aggesen (K) mistede borgmesterposten på Frederiksberg ved kommunalvalget. Nu trækker Aggesen sig som spidskandidat og vil bruge mere tid på sin familie.

Mest læste

Debat

Seneste udgave af nyhedsbrev

Ny bog med spændende analyser af offentlig styring

Finn Østrup, Jørgen Jørgensen og Jesper Zwisler har udgivet en bog med en spændende analyse af den offentlige styring og en harsk kritik af new public management.

Tre gode grunde til ikke at blive kommunal leder

Ledelsesugen 2020: En klar succesformel for en kommune ville være et byråd og et folketing, som tegner de store linjer og overlader driften til toplederne og deres medarbejdere. Det er langt fra virkeligheden i dag, men Nærhedsreformen varsler måske tøbrud.

Ledelse