Om os

NB Nyt er Danmarks førende nicheportal om den offentlige sektor.

Portalens formål er at sikre aktørerne i substantiel information om alle fagområder i den offentlige sektor.

Vi tror på, at substans har betydning i den politiske og administrative proces, og derfor fokuserer vi på indholdet frem for analyser af spin.

Virkeligheden i Danmark foregår ikke kun på Slotsholmen, men derimod ude i kommunerne, regionerne, virksomhederne, institutionerne og civilsamfundet. Vi fortæller læserne, hvilke konflikter der handler om substans og flytter noget ude i virkeligheden.

Vi er ikke bange for at gå ind i substansen, selv om den er kompliceret. Vi ser på både det korte og det lange perspektiv. Derfor dækker NB Nyt eksempelvis evalueringen af tilsynsreformen på socialområdet, effekterne af ændret opkrævning af grundskyld fra 2021 og kommunernes udfordringer på de bløde velfærdsområder både i makro- og mikro-perspektiv.

NB Nyt er uafhængig af politiske og økonomiske interesser.

Selskabet er ejet af ejes af Ullum & Vind Media og De Fire Vinde ApS.

I den politiske sæson udsender vi et dagligt nyhedsbrev og ekstra nyhedsbreve, når der pludseligt sker store nyheder ift. den offentlige sektor.

Mission

At give aktørerne i den offentlige forvaltning og i den politiske debat faktuel og substantiel information, som kan kvalificere den enkeltes stillingtagen til politisk-økonomiske emner og dermed bidrage til at sikre kvalificerede politiske beslutninger til gavn for vækst og velstand i Danmark.

Vision

NB Nyt skal i 2020 være målgruppens foretrukne kilde til kvalificeret information om de store områder i den offentlige politiske debat.

Profiler

Arne Ullum

Ansv. chefredaktør, [email protected]

Arne Ullum var fra 1984 til 1993 politisk-økonomisk medarbejder på en række førende danske medier og dækkede her de områder (skat, arbejdsmarkedsreformer, finanspolitik, pengepolitik), som forudsatte stor indsigt i og forståelse for substansen. Han afdækkede den svindel med bogføringen i Skatteministeriet, som senere tvang Anders Fogh Rasmussen til at gå af.

Arne Ullum har desuden desuden i en årrække arbejdet som blandt andet redaktionschef på TV/Midt-Vest, redaktionschef på Børsens Nyhedsmagasin, chef for DR-Dokumentar, programchef i DR, ansv. chefredaktør samt adm. dir. for BT samt medlem af Berlingske Medias koncernledelse. Arne Ullum stiftede NB-Medier i 2017 med ønsket om at styrke substansen i den politiske debat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.