Minister kritisere økonomistyringen i kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen møder stærk kritik fra flere kanter fordi man har undladt at bruge 200 millioner kroner i satspuljemidler, der var øremærket resocialiserende arbejde.

IT-problemer forsinker data bag kommunal medfinansiering af sundhedsvæsenet

Det nye Landspatientregister, LP3, har siden maj været ramt af dataproblemer. Det betyder, at der stadig ikke er komplette data til at beregne den kommunale medfinansiering af sundhedsvæsenet. 

Flugten til de store byer er vendt

Danskernes flyttemønstre har ændret sig radikalt de seneste tre år, viser analyse; flugten fra udkant til metropol er flere steder vendt. Mange hovedstadskommuner har fået nettoudflytning, men tilflyttere strømmer til byer på Sjælland og uden for Aarhus.

Analyse: Derfor tyder meget på, at kommunerne får mellem 1,4 og 1,8 milliarder ved økonomiforhandlin...

Læs her, hvorfor meget peger på, at KL får et løft i kommunernes økonomi på mellem 1,4 og 1,8 milliarder kroner i økonomiforhandlingerne. Men kommunerne skal formentligt også finde et beløb via effektiviseringer.

Kolding Kommunes socialdirektør fratræder efter kreativ bogføring

Efter 22 år som Direktør i Kolding Kommune, skal den nu tidligere socialdirektør Lars Rasmussen på jobjagt. Det sker efter at man har opdaget, at kommunens Socialforvaltning sminkede sit 2018-regnskab.

Tilsyn griber ind på Sjælsmark: Ansatte ramt af for høje krav

Arbejdstilsynet har udstedt et påbud til Udrejsecenter Sjælsmark. Ansatte udsat for høje følelsesmæssige krav.

Venstre kan nedlægge veto mod ny offentlighedslov

Selv om flere af de partier, der forhandler med S-formand Mette Frederiksen, håber at kunne presse hende til lempelser af offentlighedsloven, så vil Venstre ifølge et notat få vetoret over for lempelser.

S stemte færrest gange med Enhedslisten i rød blok

I under halvdelen af afstemningerne i Folketingssalen i den forgangne valgperiode stemte EL og S det samme.

Kommune dropper fredag: Ansatte skal arbejde fire dage

300 administrative medarbejdere i Odsherred Kommune kan fra september holde fri hver fredag.

Socialdemokratiet vil fjerne flere udsatte børn fra forældrene

Samfundet bør forebygge omsorgssvigt ved at satse på flere og tidligere anbringelser. Socialdemokratiet vil øge antallet af anbringelser af udsatte børn og unge. Det siger partiets socialordfører, Pernille Rosenkrantz-Theil.

MED-systemet: Udsyn på kerneopgaven og borgerne

Ledelseskommissionens opmærksomhed på MED-systemet og fornyelsespotentialer leder hen til, at landets MED-organisationer med fordel kan få mere fokus på kerneopgaven, borgerens perspektiver og organis...

SF vil tune den offentlige sektor og lukke styrelse

Fem initiativer skal bringe offentligt ansattes arbejdsglæde tilbage, fortæller Olsen Dyhr i 1. maj-tale. Formanden i SF ser frem til 1. maj, der er arbejdernes internationale kampdag, og Pia Olsen D...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.