Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, holder i år sin 1. maj-tale live på Facebook, transmitteret live fra Arbejdermuseet i København.

Regering vil renovere almene boliger for 30 milliarder

I 1. maj-tale på Arbejdermuseet præsenterer Mette Frederiksen den første pakke, der skal øge beskæftigelse efter coronakrisen.

Nu kan jobcentrene se, hvad en ledig borger koster

Nyt it-system gør det nemmere for sagsbehandlerne at se, præcis hvor meget en borger på overførselsindkomst koster kommunen.

Markant fald i antal langtidsledige – men en del kommuner har stigning

17 procent færre langtidsledige i hele landet, men nogle kommuner har fået flere langtidsledige det seneste år. Se tal for alle kommuner her.

Nu stiger anlægsudgifterne langt hurtigere end forventet i de offentlige budgetter

Nye tal fra Danmarks Statistik viser en voldsom vækst i priserne på især anlægsarbejde. De nye tal presser hele den offentlige sektor - og især kommunerne. Fortsætter udviklingen, vil kommunerne formentligt blive mødt med krav om meget stramme anlægsrammer i de kommende år.

Nedskæringer på ældreområdet udløser DF trussel om indgreb mod det kommunale selvstyre

Dansk Folkeparti er utilfreds med, at kommuner bruger værdighedsmilliard til andre formål efter pengene i 2019 bliver en del af bloktilskuddet. Partiet vil derfor gribe ind overfor kommunerne ved de kommende finanslovsforhandlinger.

De store byer straffes stadig hårdere for skævhed i beskæftigelsestilskud

Skævhederne i det særlige beskæftigelsestilskud fortsætter med at vokse, viser den nye udmelding af udligning og tilskud fra Økonomi- og Indenrigsministeriet. Se tallene for hver enkelt kommune her.

Stor forskel på fald i offentligt forsørgede i kommunerne

Der er bemærkelsesværdig store forskelle på, hvor hurtigt antallet af offentligt forsørgede falder i de forskellige kommuner. Se tallene for alle landets kommuner her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.