Kvalitet slår økonomi ved OPP-byggeri af sygehus

En psykiatrisk afdeling opført i et offentlig-privat partnerskab (OPP) er dyrere, men samtidig af bedre kvalitet end et sammenligneligt byggeri gennemført som et traditionelt offentligt udbud. Det viser den første danske sammenligning af sygehusbyggerier gennemført som henholdsvis et OPP og et traditonelt anlægsprojekt.

38,5 mio. kroner til at skabe gode byrum i udvalgte byer

I alt 31 kommuner søgte om støtte til at realisere et projekt om at skabe mere liv og udvikling i en af kommunens større byer, men kun seks byer får hjælp til et byrumsprojekt. Se de udvalgte projekter her.
Det skader sammenhængskraften i samfundet, hvis der er for stor forskel mellem direktører og almindelige ansattes løn, mener Enhedslisten finansordfører, Rune Lund - til højre. (Arkivfoto)

Enhedslisten vil straffe høje direktørlønninger ved udbud

Ved offentlige indkøb skal virksomheder med stort løngab mellem direktør og ansatte bagest i køen, mener EL.
Området under Bispeengbuen som det ser ud i dag.

Råt område under motortrafikvej bliver kreativ containerby

Af Steen Houmark - [email protected], Lene Vind - [email protected], NB Medier - [email protected] Nedenunder den travle motortrafikvej Bispeengbuen ved Nordre Fasanvej på kanten mellem København...

SF vil tune den offentlige sektor og lukke styrelse

Fem initiativer skal bringe offentligt ansattes arbejdsglæde tilbage, fortæller Olsen Dyhr i 1. maj-tale. Formanden i SF ser frem til 1. maj, der er arbejdernes internationale kampdag, og Pia Olsen D...

SF: Fem veje til et paradigmeskifte i den offentlige sektor

Der er behov for et paradigmeskifte for den offentlige sektor, som arbejdsgiver. Det mener SF. Tanken er at man skal unødvendigt bureaukrati, stress og nedskæringer til livs, samt give de offentligt ansatte arbejdsglæden tilbage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.