Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) - (Arkivfoto)

Minister: ‘Sundhedsreform skal kunne overleve et folketingsvalg’

Sundhedsminister Magnus Heunicke holdt en speed talk på KL's sundhedskonference, hvor han talte om alt muligt andet, end det der stod øverst på kommunernes forventningsdagsorden.

Borgmestre ser positivt på nærhedsreform – men med forbehold

I åbningstalen til Folketinget bebudede statsminister Mette Frederiksen (S) en nærhedsreform, der skal gøre op med manglende tillid til kommunerne.
Niels Hörup (V), borgmester, Solrød kommune.

Borgmester: Kommunalaftale flytter ny kommunalreform længere væk

Årets kommuneaftale åbner for, at kommunerne kan samarbejde om myndighedsopgaver. I Odder og Solrød er man ikke afvisende over for tanken. “Nu er det måske knapt så aktuelt med en kommunalreform 2.1,” siger Solrøds borgmester.

Indenrigsminister: Udligningsreform skal sikre velfærden i hele Danmark

Nej til store geografiske forskelle og “et stærkt velfærdssamfund alle steder i Danmark” er regeringens overordnede mål for en reform af udligningen. Læs de første udmeldinger om regeringens mål for udligningsreform her.

Sidste knast inden valg ventes at blive høvlet af torsdag

Det skal ifølge kilder give ret til tidligere pension, hvis man kun kan arbejde 12 til 18,5 timer om ugen. Det ventes at man i dag lander en aftale om en ny seniorpension, som er den sidste store k...

Ministeren skærper tonen overfor kommunerne om førtidspension

Beskæftigelsesministeren skærper tonen overfor kommunerne inden førstebehandling af lov i dag. Kommunerne skal stoppe med at sende håbløst syge borgere i ressourceforløb og istedet give dem førtidspension. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Modtag den daglige gratis oversigt over nyheder direkte i din indbakke.